Klidná a zábavná dovolená v Port Ghalib

DestinaceMarsa AlamEgypt

Egyptská Marsa Alam, jedna z nejoblíbenějších dovolenkových destinací, nabízí spoustu krásných letovisek. Jedním z nich je i malebný Port Ghalib s krásnou promenádou, písčitými plážemi a průzračným Rudým mořem.

S CK Blue Style můžete zažít nezapomenutelnou dovolenou v Egyptě hned v několika destinacích, mezi něž patří i oblíbená Marsa Alam. Tato oblast je velice krásná a klidná, proto se hodí zejména pro cestovatele, kteří si chtějí užít odpočinkovou dovolenou na plážích zalitých slunečními paprsky u průzračně čistého Rudého moře. 

Najde se tu však jedna výjimka – městečko Port Ghalib. I zde určitě zažijete okouzlující dovolenou plnou pohody, odpočinku a zábavy s jedním malým rozdílem. V letovisku to totiž žije i po setmění, přestože klidnějším způsobem než v rušných destinacích jako Hurghada nebo Sharm El Sheikh. Zkrátka a jednoduše tu najdete jak odpočinek, tak pestré možnosti zábavy.

Port Ghalib je uměle vybudované městečko, ve kterém najdete přístav, nádhernou promenádu vybízející k večerním procházkám okolo příjemných kaváren a restaurací, pěkné hotely prověřené po stránce kvality služeb a nabízející stravování formou all inclusive, nákupní zóny, golfová a volejbalová hřiště i další místa, kde lze sportovat, a mnoho dalšího. Několik dní v týdnu má dokonce otevřeno také místní diskotéka, pokud byste zatoužili po noci plné hudby a tance. 

Na přilehlé písčité pláži se můžete opalovat, relaxovat, plavat i šnorchlovat. Rudé moře tady nabízí pozvolný vstup do vody a je bohaté na pestrobarevná hejna ryb a další mořské živočichy. Ty můžete navíc spatřit hned několik metrů od pobřeží. Hoteloví hosté mohou na pláži zdarma využít lehátka i slunečníky a vypůjčit si plážové osušky. Najdete tu také toalety, sprchy a all inclusive bar, kde místo placení stačí jen ukázat hotelový náramek.

Letovisko je vhodné i pro rodiny s dětmi. Ideální je již zmíněný pozvolný vstup do moře, ale také přítomnost dětského hřiště, aquaparku a nabídka bohatých animačních programů. Během těch se vaše ratolesti zabaví a vy tak můžete mít chvíli čas sami pro sebe.

Slide

Vyrazte s CK Blue Style do egyptského letoviska Port Ghalib a zažijte romantické chvíle při západu slunce, vychutnejte si okamžiky klidu s osvěžujícím koktejlem nebo vodní dýmkou a nasbírejte mnoho nezapomenutelných zážitků!

Burj Khalifa

Největší atrakce Dubaje – slavná Burj Khalifa

Experti na cestách: 37. díl

Experti na cestách

Mohlo by vás zajímat

5 důvodů, proč jet na dovolenou mimo hlavní sezónu 

Výhod, proč jet na dovolenou mimo hlavní sezónu je mnoho. Ať už se jedná o výhodné ceny, skvělé počasí nebo méně turistů. Proto pokud stále váháte, zda risknout dovču před létem, tak nám dovolte přesvědčit vás, že to určitě stojí za to!  Share Tweet Email

Číst více

Dovolená na Santorini

Dovolená na Santorini: Romantika, zábava a luxus

Někde jsem kdysi dávno slyšela, že Santorini buď milujete, nebo nenávidíte. Já jsem rozhodně v týmu “Miluji Santorini”. Hned, když jsem přistála na letišti, dýchla na mě naprosto pohodová atmosféra a v ten okamžik jsem to věděla… Tohle je ráj, tady to miluji! Je i pro vás dovolená na Santorini tou pravou volbou? Share Tweet […]

Číst více

Sousse

Sousse: Tuniské letovisko nadchne moderními hotely i medinou

Čtyř a pětihvězdičkové hotely s praktickým režimem all inclusive, prostorná písčitá pláž s pozvolným vstupem do vyhřátého moře, největší medina v zemi a několik významných památek – to jsou hlavní důvody, proč se Sousse (česky Súsa) řadí mezi nejpopulárnější letoviska v pevninské části Tuniska. Navíc zde výhodně nakoupíte – ve městě jsou trhy, krámky a […]

Číst více