Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

Co si sbalit do příručního zavazadla

Co si sbalit do příručního zavazadla?

Chystáte se na dovolenou a nejste si jisti, co všechno si sbalit do příručního zavazadla? Jaké předměty si smíte a nesmíte brát na palubu letadla? Rádi vám poradíme!

Číst více

Poznejte Káhiru

Poznejte Káhiru, hlavní egyptskou metropoli

Pokud se chystáte na dovolenou do Egypta, určitě byste neměli vynechat návštěvu světoznámé Káhiry, a to především její starobylé části. Objevte s námi zdejší památky a nechte se vtáhnout do příběhů země faraonů.

Číst více

Irakli

Irakli: Skrytá pláž v Bulharsku, která vás dostane

Když se řekne Bulharsko, co si představíte? Některým z vás možná jako první vyběhne na mysli obrázek přeplněných pláží, na kterých leží hlava na hlavě. Pokud je to i váš případ, pak vám rádi ukážeme, že to nemusí být tak úplně pravda. Bulharské pobřeží má totiž nejednu schovanou pláž, o které málokdo ví. Ta úplně […]

Číst více

dovolená u moře si žádá vhodné opalovací krémy

Opalovací krémy: Jak ochránit pokožku během dovolené u moře?

Chystáte se na dovolenou s CK Blue Style? Bez ohledu na to, zda vyrazíte do Řecka, Egypta, Tuniska, Turecka, Spojených arabských emirátů, Bulharska či exotických krajin, měli byste si do kufru přibalit vhodné opalovací krémy a také přípravky, které vaše pokožka vyžaduje po opalování. Rozhodně neprohloupíte, když zajdete do lékárny BENU.

Číst více