Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

Sorrento

Sorrento: Krásné italské město, které opěvoval i Karel Gott

Sorrento patří bezesporu k nejznámějším i nejkrásnějším letoviskům v Itálii. Leží asi 50 km od Neapole. I když není velké (asi 17 000 obyvatel), turistický význam z něj dělá v podstatě velkoměsto.

Číst více

Cestovka b.s.

Cestovka b.s. | 11. díl

Sluncem písek, olivový olej, rozmarýn, frappé, gyros… A co napadne vás, když se řekne Řecko? Pojďte si s námi poslechnout nový díl podcastu Cestovka b.s., v kterém si budeme povídat právě o této překrásné destinaci.

Číst více

Omán nabízí nekonečné písčité pláže

Noc v ománské poušti je úžasný zážitek, doporučuje Lenka Pátek

Loni jsem procestovala Omán a musím se přiznat, že bych se tam klidně ihned vrátila. Jedním z nejúžasnějších zážitků, které vás v této okouzlující orientální destinaci mohou potkat, je přenocování v poušti. Láká vás takové dobrodružství? S cestovní kanceláří Blue Style to můžete vyzkoušet! A co je důležité – bez obav a složitého zařizování. Stačí, když se sejdete s […]

Číst více

Řecko

10 důvodů, proč milujete Řecko

Co podle Vás dělá z Řecka jednu z nejoblíbenější letních destinací? Jsou to romantické pláže a křišťálově čisté moře? Vynikající jídlo doplněné o sklenku kvalitního řeckého vína? Jsou to antické památky nebo vřelá pohostinnost místních obyvatel? Není pouze jedna správná odpověď, Řecko je zkrátka „všecko“.  

Číst více