V aktuálním dílu Blue Style Experti na cestách se tentokrát vydáme do světa gastroturistiky. Obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek provede diváky světem exotické kuchyně. Společně s food blogerkou Ivanou Sříbrský Jindřichovou nabízí praktické tipy, jak objevovat tradiční místní pokrmy za rozumnou cenu a přitom poznat autentickou kulturu destinace. Lenka Pátek zároveň doporučí místa, která jsou ideální pro gurmány. Tento díl přináší inspiraci pro všechny, kdo rádi spojují cestování s novými kulinářskými zážitky.
Mohlo by vás zajímat

Djerba: Tuniský ostrov, kde je krásně od dubna až do listopadu
Písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, 320 slunečných dní v roce, pohodové hotelové komplexy s praktickým režimem all inclusive, výtečná kuchyně, přátelský personál, možnost výhodných nákupů, sportovní vyžití ve vodě i na souši či největší krokodýlí farma ve Středomoří – to jsou hlavní důvody, proč turisté nadšeně míří na největší tuniský ostrov Djerba. Share […]

Slunečné pobřeží: Bulharské letovisko, které přitahuje extroverty
Úroveň cestovního ruchu v Bulharsku rok od roku roste, přesto si tato země na většině území zachovává svoji původní tvář a nemění se v tuctovou destinaci bez vlastní identity. Na pobřeží Černého moře leží celá řada letovisek – některá jsou velmi klidná a zároveň značně autentická, jiná už méně. Jestliže přiletíte do Burgasu, bezkonkurenčně největší […]

Kokkari: Městečko na řeckém ostrově Samos žije odpoledne i v noci
Chystáte se v létě na řecký ostrov Samos? Pokud budete chtít poznat víc než jen okolí hotelu, můžete se vydat na výlet. Možností je vícero – přírodní oblasti ve vnitrozemí, vyhlášené pláže, město Pythagorion nebo třeba městečko Kokkari na severním pobřeží. Je plné restaurací, barů, kaváren, cukráren a obchodů. Navíc je to jedno z mála […]