35. díl – Jídlo na dovolené

Experti na cestách

Objevujte s námi chutě světa! V dnešním dílu Blue Style Expertů na cestách se podělí o své kulinářské zážitky obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek a vítěz soutěže MasterChef Česko Roman Staša. Hlavním tématem tohoto dílu je tedy jídlo na dovolené. Jaké zahraniční jídlo je jejich nejoblíbenější, kterým pokrmům se naopak vyhýbají a jaké recepty si přivezli ze svých cest? Zjistíte také, jak si vybrat tu správnou restauraci, co ochutnat a jaké gastronomické speciality si můžete přivést domů. Dalším hostem je meteoroložka Dagmar Honsová.

Video Experti na cestách 35. díl

 

Experti na cestách

34. díl – Práce delegátů, Bulharsko

36. díl – Platba za atrakce a služby

Experti na cestách

Mohlo by vás zajímat

Dovolená na Maledivách

Dovolená na Maledivách: Vítejte v exotickém ráji!

Často od svých přátel a okolí slýchám: „Co bych dělal/a na Maledivách? Tam by mě to nebavilo, malý ostrůvek, projdeš ho za pár minut a pak nevíš co by!“ Na to mám však rychlou odpověď: „Na Maledivách se zkrátka nejde nudit!“ Skutečně, mohu vám slíbit, že dovolená na Maledivách vás bude bavit. Share Tweet Email

Číst více

Dubaj co byste kamenem dohodili!

73. díl – Dubaj

Ve speciálním dílu Blue Style Expertů na cestách vás reportérka TV Nova Alice Procházková vezme do pulsující Dubaje, města, které nabízí nezapomenutelné zážitky. Navštíví ikony města, jako je fascinující Muzeum budoucnosti, impozantní nákupní ráj Dubai Mall a slavný hotel Burdž al-Arab. Ať už plánujete rodinnou dovolenou nebo výjimečný pobyt, Dubaj má pro každého něco. Přidejte […]

Číst více

fugu

Fugu: Pokrmy z jedovaté ryby jsou v Japonsku hitem

Ryba fugu (Takifugu rubripes) patří do řádu čtverzubců. Není velká, ale zato velmi jedovatá. A přestože její konzumace každoročně připraví několik odvážlivců o život, poptávka roste. Přitom to rozhodně není levný špás, v některých restauracích stojí pokrmy z této „krasavice“ až 1000 dolarů! Share Tweet Email

Číst více