Objevujte s námi chutě světa! V dnešním dílu Blue Style Expertů na cestách se podělí o své kulinářské zážitky obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek a vítěz soutěže MasterChef Česko Roman Staša. Hlavním tématem tohoto dílu je tedy jídlo na dovolené. Jaké zahraniční jídlo je jejich nejoblíbenější, kterým pokrmům se naopak vyhýbají a jaké recepty si přivezli ze svých cest? Zjistíte také, jak si vybrat tu správnou restauraci, co ochutnat a jaké gastronomické speciality si můžete přivést domů. Dalším hostem je meteoroložka Dagmar Honsová.
Mohlo by vás zajímat

Noc v ománské poušti je úžasný zážitek, doporučuje Lenka Pátek
Loni jsem procestovala Omán a musím se přiznat, že bych se tam klidně ihned vrátila. Jedním z nejúžasnějších zážitků, které vás v této okouzlující orientální destinaci mohou potkat, je přenocování v poušti. Láká vás takové dobrodružství? S cestovní kanceláří Blue Style to můžete vyzkoušet! A co je důležité – bez obav a složitého zařizování. Stačí, když se sejdete s […]

Pomorie: Bulharské letovisko, jež se zavděčí i náročným dovolenkářům
Pouhých 10 kilometrů od letiště v Burgasu se rozprostírá město Pomorie, ve kterém můžete strávit pohodovou letní dovolenou. Tato lokalita má mnoho předností – jednou z nich je snadná a rychlá dostupnost. Let z České republiky trvá dvě hodiny, následný transfer do hotelu zhruba dvacet minut. Co všechno lze v tomto bulharském letovisku na pobřeží […]

31. díl – Trendy – destinace, hotely
Jaké destinace a hotely jsou trendy pro letošní letní sezónu a kam vyrazit na jarní dovolenou, vám v dnešním dílu Blue Style Expertů na cestách prozradí Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style. Chybět nebude ani meteoroložka Dagmar Honsová a její předpověď počasí. A svou oblíbenou destinaci vám odhalí herečka Sabina Remundová. Share Tweet Email