Objevujte s námi chutě světa! V dnešním dílu Blue Style Expertů na cestách se podělí o své kulinářské zážitky obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek a vítěz soutěže MasterChef Česko Roman Staša. Hlavním tématem tohoto dílu je tedy jídlo na dovolené. Jaké zahraniční jídlo je jejich nejoblíbenější, kterým pokrmům se naopak vyhýbají a jaké recepty si přivezli ze svých cest? Zjistíte také, jak si vybrat tu správnou restauraci, co ochutnat a jaké gastronomické speciality si můžete přivést domů. Dalším hostem je meteoroložka Dagmar Honsová.
Mohlo by vás zajímat

Balčik: Bulharské letovisko s palácem a botanickou zahradou
Nejsevernější bulharské letovisko Balčik je proslulé zejména díky stejnojmennému paláci, který nechala v letech 1926 až 1937 vybudovat rumunská královna Marie. Objekt obklopuje nádherná botanická zahrada s vodopádem. Město, které se rozkládá nad širokým zálivem a které lemují dominantní vápencové skály, upoutá rovněž zajímavě řešenou terasovitou zástavbou. Share Tweet Email

5. díl
Cestování s dětmi, to je občas aktivita plná adrenalinu. S námi ji ale zvládnete bez problémů, mrkněte jak. A také si nechte poradit, které destinace i konkrétní hotely jsou pro rodiny nejlepší. Tedy, kde se děti pobaví a rodiče odpočinou. Share Tweet Email

Proč jet do Tuniska: 5 důvodů, proč navštívit klenot severní Afriky
Proč jet do Tuniska? Kam jinam vyrazit na pohodovou dovolenou k moři, během které však budete mít příležitosti také k mnoha zajímavým výletům? Share Tweet Email