Ve speciálu Blue Style Expertů na cestách se reportérka Petra Staňová vydala do Ománu, aby prozkoumala nejluxusnější hotely této exotické destinace. Během své cesty navštívila také nádhernou písečnou poušť Rub al-Chálí, jednu z nejpůsobivějších na světě. Petra ochutnala místní exotické ovoce i různé pokrmy z velbloudího masa, čímž si přiblížila autentické ománské chutě a tradice.
Mohlo by vás zajímat
Bob čorba: Bulharská fazolová polévka, kterou vymysleli rolníci
Hlavním jídlem v bulharských klášterech byla a je fazolová polévka zvaná bob čorba (neboli bob chorba). A nejen tam! Kdysi dávno ji vymysleli chudí rolníci, postupem času se z ní stalo národní jídlo. Pokud se vydáte do Bulharska na dovolenou, je vysoce pravděpodobné, že na ni narazíte v každé druhé restauraci. Jedno je jisté – […]
70. díl – Dovolená na míru
Pořad Blue Style Experti na cestách vám přináší inspiraci na téma „DOVOLENÁ NA MÍRU“ s řadou tipů a rad. Jak přizpůsobit vaši dovolenou přesně vašim představám, ať už se na ni chystáte s domácím mazlíčkem, potřebujete více pokojů pro skupinu, nebo máte specifické dietní požadavky? COO Blue Style Nicole Okonkwo Gattuso se podělí o pohled […]
Mellieha: Městečko, jež je opomíjeným skvostem ostrova Malta
Malta je ideální podzimní destinací. Nejen, že se tu teplota vzduchu pohybuje průměrně kolem 24 stupňů, ale stejně tolik má i moře, které už bývá v tuto dobu leckde chladnější. Naši turisté sem jezdí často a rádi – nejen v tuto dobu. A mnozí se i domnívají, že mají skoro celé území projeté. Nicméně o […]