V tomto dílu Blue Style Expertů na cestách zjistíte, jak využívat zaměstnanecké benefity pro koupi zájezdů. Diskutovat budou Markéta Pekárnová, HR manažerka společnosti Ontex, Jan Michelfeit, marketingový ředitel Sodexo Benefity, a Lucie Dryáková, expertka na daňovou problematiku benefitů. Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style, se podělí o zkušenosti klientů s využíváním těchto benefitů a představí dvouroční poukazy na dovolenou, které si mohou zaměstnanci pořídit za své nevyužité benefity.
Mohlo by vás zajímat

Nessebar: Největší aquapark v Bulharsku nabízí i tsunami
Máte děti a láká vás letní dovolená u moře? Musí se ovšem odehrávat v Evropě, ne moc daleko od České republiky, v bezpečné zemi a navíc za přijatelnou cenu? Vyzkoušejte Bulharsko! Černé moře vás dokonale osvěží, jídlo a pití tady mají doslova za hubičku a pivo není o nic horší ani dražší než u nás. Budete-li bydlet v letovisku […]

Fotoreportáž: Přístavní vesnička Fiskardo na ostrově Kefalonie
Směsicí romantiky, luxusu a historie je přístavní vesnička Fiskardo, která se nachází v severní části řeckého ostrova Kefalonie. Turisty přivítá řada taveren, kaváren i obchůdků nejen se suvenýry. Patrně největším lákadlem je posezení v některém z útulných podniků na promenádě. Panuje v nich pohoda, další výhodou je pěkný výhled. Až vás nečinnost omrzí, můžete se […]

Acquacotta: Oblíbená italská polévka, kterou vymysleli chudí lidé
Jedním z hlavních důvodů, proč Češi míří na dovolenou nebo eurovíkend do Itálie, je vyhlášená místní gastronomie. Aby ne – italská kuchyně se řadí mezi nejlepší na světě. Jedinečná jsou nejen hlavní jídla a dezerty, ale také polévky. Kromě minestrone je proslulá i acquacotta, jejíž základ tvoří více druhů zeleniny, chléb a tzv. ztracené vejce. Share […]