Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

10 důvodů proč milujete Kapverdy

10 důvodů, proč milujete Kapverdy

“Proč milujete Kapverdy?” Tak zněla naše otázka na vás, naše fanoušky. A jako vždy jste nás nezklamali a zahrnuli nás tisícovkami komentářů plných skvělých důvodů, proč jste si Kapverdy zamilovali právě vy a proč se vyplatí tento kousek atlantského ráje prozkoumat až po to nejposlednější zákoutí.   

Číst více

Experti na cestách: 58. díl

Experti na cestách: 58. díl

Reportérka TN Live Petra Staňová se ve speciálu z Ománu vydala do těch nejlepších hotelů, které destinace nabízí. Navštívila také jednu z nejkrásnějších pouští na světě Rub al-Chálí. Ochutnala nejen tamní tropické ovoce, ale i velbloudí maso na několik způsobů.

Číst více

Palermo

Palermo: Hlavní město Sicílie okouzlí architekturou i loutkami

Přibližně sedmisettisícové Palermo, hlavní město největšího italského ostrova Sicílie, má kvůli mafii trochu pošramocenou pověst. Zároveň se však pyšní nádhernou polohu. Leží přímo v zálivu, uprostřed palmových a pomerančových hájů v úrodné nížině Conca d’Oro (Zlatá lastura), nad níž se vypínají skalní štíty hor.

Číst více

dovolená na Kapverdách aneb pláž Santa Maria

Dovolená na Kapverdách: Rady, tipy a důležité informace

Chystáte se s CK Blue Style na Kapverdy, konkrétně na ostrov Sal v Atlantském oceánu? Pokud ano, nejspíš se v duchu ptáte sami sebe: Co si vzít s sebou? Potřebuji vízum? Mám si už v České republice proměnit peníze? Čeho se během pobytu vyvarovat? Hrozí mi mimo hotel nějaké nebezpečí? Co tam nakupovat a co […]

Číst více