zábava Archivy - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

Richard Sacher neboli cestovatel Richie, instruktor Ravidson Surfista da Cruz a Zipline Cabo Verde

SalDestinaceZážitkyKapverdy

SalDestinaceZážitkyKapverdy

Fotoreportáž: Lanový skluz Zipline Cabo Verde na ostrově Sal

  •  24. listopadu 2022

Kapverdský ostrov Sal, kam se můžete vydat na dovolenou s CK Blue Style, vypadá v podstatě jako placka. Výjimkou je několik nízkých hor nebo kopců, které z dálky připomínají nepříliš povedené bábovičky na dětském pískovišti. Neroste na nich totiž téměř žádná vegetace. Na jihovýchodě se rozprostírá pouze 103 metrů vysoká, ale zato poměrně rozlehlá hora Serra Negra. A právě zde na nebojácné turisty čeká největší adrenalinová atrakce na Kapverdách – Zipline Cabo Verde.

Číst více

Abu Dhabi

DestinaceAbu DhabiSpojené arabské emiráty

DestinaceAbu DhabiSpojené arabské emiráty

Abu Dhabi: Pět zajímavých míst, která jsou součástí tohoto emirátu

  •  17. září 2021

Spojené arabské emiráty – to není jenom Dubaj, ale také Ras Al Khaimah, Fujairah, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain a Abu Dhabi. Tento největší emirát tvoří stejnojmenné město, dále Východní region s jeho hlavním městem Al Ain a Západní region, který se skládá z několika vesniček a správního střediska Madinat Zayed. Pokud budete trávit dovolenou v emirátu Abu Dhabi (neboli Abú Dhabí či Abú Zabí), narazíte tam na řadu zajímavých míst. Tady je pět z nich!

Číst více