Co obnáší pozice šéfa klientského oddělení cestovní kanceláře? Jaké jsou nejčastější dotazy a stížnosti klientů? Nebo jak se člověk může stát delegátem? To vše a mnohem víc se dozvíte v novém díle podcastu Cestovka b.s.!
Jste zvědaví na to, jak to chodí v klientském centru cestovní kanceláře, či jaký je rozdíl mezi delegátem a animátorem a co obnáší jejich práce? Nebo vás zajímá vliv covidu-19 na komunikaci s klienty a jak na něj CK Blue Style zareagovala? Poslechněte si rozhovor s Martinem Slaným, šéfem klientského centra společnosti Blue Style.
Poslechněte si podcast:
Nefunguje přehrávač? Zobrazte si podcast přímo na Youradio:
Mohlo by vás zajímat

La Ghriba: Synagoga na ostrově Djerba okouzluje svým interiérem
Koupili jste si dovolenou na tuniském ostrově Djerba? Pokud si ji budete chtít zpestřit nějakým zajímavým organizovaným výletem, zvolte například Okruh ostrovem. Jeho součástí je i návštěva synagogy La Ghriba, která se řadí mezi nejstarší na světě. Toto centrum židovského života na Djerbě a zároveň poutní místo se nachází na okraji vesnice Er Riadh (neboli […]

Bugatsa: Specialita, kterou Řekové jedí nejčastěji dopoledne
Řekové brzy ráno doma většinou nesnídají. Zato svačinu si logicky nenechají ujít. Mnohdy volí pokrm nazvaný bugatsa (nebo také bougatsa). Na něj často narazíte i vy, když se vydáte do Řecka na dovolenou. O co se konkrétně jedná? Share Tweet Email

Čevapčiči: U nás téměř zapomenutá balkánská pochoutka
Kdysi jsme tento pokrm (jen psaný s b, nikoliv s p) nacházeli na jídelním lístku většiny restaurací takřka denně, pak se, bohužel, vytratil, stejně jako mnoho dalších „socialistických“. Základem názvu je perské slovo kebab (ten je u nás naopak čím dá populárnější) s tím rozdílem, že čevapčiči se připravuje z mletého masa, obvykle hovězího, jehněčího, skopového […]