V novém dílu Blue Style Expertů na cestách se zaměříme na práci delegátů a jejich nepostradatelnou roli na dovolené. Delegátka CK Blue Style Lucie Andrýsková vám prozradí, jak vypadá její typický pracovní den, a podělí se o nejbizarnější zážitky z praxe. Společně s odborníkem na Bulharsko, Markem Jakoubkem, prozkoumáme krásy této destinace a „ochutnáme“ i zdejší kuchyni. Meteoroložka Dagmar Honsová nám jako vždy prozradí, jaké počasí nás čeká v této úchvatné zemi.
Mohlo by vás zajímat
Cachupa: Kapverdský národní pokrm obsahuje kukuřici i fazole
Chystáte se na kapverdský ostrov Sal? Pokud ano, můžete tam během dovolené ochutnat národní pokrm zvaný cachupa. Existuje sice vícero verzí, ale ta nejznámější vzhledově připomíná guláš. V podstatě to guláš je, i když poněkud jiný, než na jaký jsme v Česku zvyklí. Toto dlouho a pozvolna vařené jídlo obsahuje kukuřici, fazole, maniok, sladké brambory, […]
43. díl – Cestovatelské desatero
Existuje mnoho chyb, které mohou cestovatelům zcela zkazit dovolenou. V některých případech kvůli nim ani neodletí. Na co si během cestování dávat pozor? Jak řešit složité situace v zahraničí a bez čeho se neobejdete? Na vše vám odpoví obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek a místopředseda Asociace cestovních kanceláří ČR Jan Papež, který zároveň […]
39. díl – Egypt
Tento speciál je určen především těm, kteří milují výlety a chtějí poznat více než jen hotelové resorty. Blue Style Experti na cestách vás vezmou do Egypta. Společně s reportérkou Petrou Staňovou se podíváme na ta nejzajímavější místa. Navštívíme například největší oázu v Egyptě, Síwu, a prozkoumáme tajemství pyramid v Gíze. Připojte se k nám a […]


