Nesebar Archivy - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

Zářijová dovolená v Bulharsku

BurgasDestinaceBulharsko

BurgasDestinaceBulharsko

Fotoreportáž: Zářijová last minute dovolená v Bulharsku

  •  6. září 2021

Hodláte v září vyrazit k moři? Pokud se vám nechce cestovat někam daleko, vydejte se do Bulharska. Výhodný last minute zájezd si můžete zakoupit třeba i den předem. A je úplně jedno, zda poletíte sami nebo s někým dalším. Začátkem září 2021 jsem strávil dovolenou v bulharském Nesebaru. Počasí bylo vesměs nádherné, za celý týden pršelo jen čtvrt hodiny. Jsem zvyklý v této destinaci pobývat právě v tomto období. Tady je moje fotoreportáž!

Číst více

DestinaceBulharskoTipy na výlety

DestinaceBulharskoTipy na výlety

Fotoreportáž: Staré město Nesebar na bulharském pobřeží Černého moře

  •  25. listopadu 2020

Plánujete letní dovolenou v Bulharsku? Pokud máte namířeno do Burgasu, respektive do letoviska Slunečné pobřeží, Nesebar, Svatý Vlas, Elenite, Pomorie, Ravda či Primorsko, neváhejte si udělat výlet do historické části města Nesebar. Důvod? Spatříte zde starobylou architekturu, řadu památek, nakoupíte suvenýry, místní potravinářské výrobky, kosmetiku i oblečení. A mezitím posedíte v kavárně nebo restauraci s výhledem na zajímavé stavby či Černé moře.

Číst více

Ravda

BurgasBulharsko

BurgasBulharsko

Ravda: Bulharské letovisko, které má přezdívku „předměstí Nesebaru“

  •  27. července 2020

Pokud se rozhodnete strávit letní dovolenou v okolí bulharského letiště Burgas, můžete se ubytovat například v letovisku Ravda. A proč právě tam? Toto městečko je klidnější a levnější než nedaleké Slunečné pobřeží, přitom v něm – kromě vyhlášených diskoték – naleznete vše více i méně podstatné. Nese přezdívku „předměstí Nesebaru“, poněvadž na něj navazuje nová část známého města Nesebar.

Číst více

aquapark Nessebar

BurgasBulharskoZážitky

BurgasBulharskoZážitky

Nessebar: Největší aquapark v Bulharsku nabízí i tsunami

  •  14. září 2018

Máte děti a láká vás letní dovolená u moře? Musí se ovšem odehrávat v Evropě, ne moc daleko od České republiky, v bezpečné zemi a navíc za přijatelnou cenu? Vyzkoušejte Bulharsko! Černé moře vás dokonale osvěží, jídlo a pití tady mají doslova za hubičku a pivo není o nic horší ani dražší než u nás. Budete-li bydlet v letovisku Pomorie, Ravda, Nesebar, Slunečné pobřeží, Svatý Vlas nebo Elenite, můžete si dovolenou v Bulharsku zpestřit celodenním výletem do největšího a nejmodernějšího aquaparku v celé zemi. Jmenuje se Nessebar a nachází se – pod širým nebem – cca 2 km od centra Ravdy.

Číst více