V novém nabitém dílu Expertů na cestách se dozvíte, co obnáší práce delegátů a v čem všem vám mohou během dovolené pomoci. O svůj typický pracovní den i nejbizarnější zážitky se pak podělí Lucie Andrýsková, delegátka CK Blue Style. S Markem Jakoubkem si budeme povídat o Bulharsku, jeho krásách a také o zdejší kuchyni. A nebude chybět ani Dagmar Honsová a její předpověď počasí pro tuto úchvatnou destinaci.
Mohlo by vás zajímat
Madeira je kulinářský ráj, doporučuje Lenka Pátek
Portugalský ostrov Madeira mě uchvátil nejen svými přírodními krásami, ale také gastronomií. Z místní kuchyně jsem byla doslova nadšená! Mají tam vynikající maso, ryby a mořské plody, ale také ovoce, zejména mango a marakuju. Zamilovala jsem si dvě restaurace a několik fastfoodů. Všem cestovatelům, kteří se do této destinace vydají bez malých dětí, doporučuji, aby […]
Experti na cestách: 8. díl
Hlavním úkolem pořadu Experti na cestách informovat o aktuálním dění na trhu cestovního ruchu. Jaký je možný vývoj a dopad rusko-ukrajinského válečného konfliktu na odvětví cestování. Pozvaní přijal výkonný ředitel Asociace cestovních kanceláří České republiky a provozní ředitel naší cestovní kanceláře Ondřej Rušikvas. Share Tweet Email
Fotoreportáž: Poznejte s námi portugalský ostrov Madeira (1. část)
Několik nových destinací letos do svého katalogu zařadila cestovní kancelář Blue Style. Jednou z nich je Madeira, portugalský ostrov, nalézající se v Atlantském oceánu. Konkrétně 580 km od Maroka a 960 km od Lisabonu. Kdo sem míří nejčastěji? Milovníci nádherné přírody, vynikající gastronomie, zajímavých tradic i pozoruhodné architektury. Koupání v moři či v bazénu nebo […]