V novém dílu Blue Style Expertů na cestách se zaměříme na práci delegátů a jejich nepostradatelnou roli na dovolené. Delegátka CK Blue Style Lucie Andrýsková vám prozradí, jak vypadá její typický pracovní den, a podělí se o nejbizarnější zážitky z praxe. Společně s odborníkem na Bulharsko, Markem Jakoubkem, prozkoumáme krásy této destinace a „ochutnáme“ i zdejší kuchyni. Meteoroložka Dagmar Honsová nám jako vždy prozradí, jaké počasí nás čeká v této úchvatné zemi.
Mohlo by vás zajímat

84. díl – Cestování do exotických destinací: Odbornice poradily, jak překonat strach z létání
V novém dílu pořadu Blue Style Experti na cestách se zaměřujeme na téma, strach z létání. Klinická psycholožka Jana Woleská společně s instruktorkou a letuškou Smartwings Jitkou Bergmannovou rozebírá, proč je létání jedním z nejbezpečnějších způsobů dopravy. Tématem je nejen zvládání úzkosti, ale i praktické rady, jak se na let připravit a jaké techniky pomohou […]

Dovolená v říjnu: Omán, Kapverdy, Egypt, Spojené arabské emiráty nebo Kypr?
Září nás pomaličku opouští a společně s ním i období kalendářního léta. Dny se krátí, sluníčko se častěji schovává za mraky a svetry a větrovky, které několik měsíců odpočívaly v našich skříních, začínají pomaličku cítit šanci, že se opět podívají ven. Pokud však nejste ještě připraveni dát létu své definitivní sbohem, máme pro vás jako […]

Avgolemono: Řecká sváteční polévka, jež obsahuje vejce a citron
České polévky jsou sice fajn, ale proč občas neochutnat nějakou „cizokrajnou“? Například v Řecku mají nádherné pláže, přírodu i památky, avšak v neposlední řadě tam výtečně vaří. Jestliže zamíříte na jihovýchod Evropy, například na ostrov Korfu, Samos či Zakynthos, rozhodně se nezdráhejte objednat si tam tradiční pokrm avgolemono. Jak napovídá název, mezi ingrediencemi rozhodně nesmí […]