Přinášíme vám další díl Blue Style Expertů na cestách, který je opět plný cestovatelských tipů. Tentokrát vás zavedeme do exotického Egypta. Země ležící na pomezí severní Afriky a jihozápadní Asie se pyšní bohatou historií a nabízí úchvatné možnosti ke koupání a potápění. Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style, vám poví více o nejkrásnějších místech, která stojí za návštěvu, a poradí, co ochutnat z místní gastronomie. Prozkoumáme také různé typy hotelů, od těch určených pouze pro dospělé až po multigenerační hotely. A pokud přemýšlíte, kam se vydat za teplem v zimních měsících, Egypt je ideální volbou. O své zážitky z této fascinující země se podělí i DJka Andrea Pomeje. Připojte se k nám a objevte kouzlo Egypta!
Mohlo by vás zajímat

Dolmades: Tradiční řecké jídlo, jež tvoří vinné listy, rýže a zelenina
Dovolená v Řecku je hlavně o pohodě, přírodě, nádherně čistém moři, antických památkách a vynikající gastronomii. Během pobytu v této oblíbené zemi patrně narazíte na pokrm zvaný dolmades (neboli dolma). Je celý zelený a na první pohled tak trochu tajemný. Jedná se o vinné listy plněné rýží a zeleninou, výjimečně i masem. Share Tweet Email

Argostoli: Hlavní město řeckého ostrova Kefalonie zaujme nejen přístavem
Hodláte prožít letní dovolenou na řeckém ostrově Kefalonie? Pokud ano, můžete si během pobytu udělat výlet do hlavního města Argostoli. Lze posedět v kavárně nebo taverně, projít se ulicemi a kolem přístavu, nakoupit suvenýry, zato památek moc nespatříte. V roce 1953 totiž většinu staveb zničilo silné zemětřesení. Místním nezbylo nic jiného, než skoro celé město postavit […]

Souboj chutí: Kebab vs. gyros – znáte hlavní rozdíly?
Když se řekne kebab nebo gyros, většina z nás si okamžitě představí šťavnaté maso, voňavé koření a hromadu čerstvé zeleniny zabalené do teplého chleba. Ale v čem se tyto dvě oblíbené pochoutky liší? A která je lepší? Pojďme se podívat na jejich původ, složení a hlavní rozdíly. Share Tweet Email