Největší ohňostroj na světě nebo novoroční párty na hotelu?

Zážitky

Proč neutéct od zimy, zbytků cukroví a bramborového salátu někam do tepla? Že to bude drahé a ani nevíte s kým a kam? Drahé to být nemusí, stačí si chytře vybrat. S vhodným tipem na mejdan také pomůžeme, jen tu partu už si budete muset najít sami. Jedno je ale jisté, silvestr u moře bude pro vás zážitkem na celý život!

Exotické destinace mají jednu velkou výhodu, a tou je krásné teplé počasí v podstatě celý rok. I konec prosince je leckde ideálním časem pro prohřátí těla u moře. A ještě si užijete skvělou mezinárodní párty!

Prověřené thajské město hříchu – Bangkok!

Bangkok bylo jedno z prvních měst jihovýchodní Asie, kam začala jezdit americká a evropská mládež za zábavou. Desítky let poté má Bangkok různé večírky, mejdany a párty všeho druhu již doslova zakódovány přímo ve svém DNA. Pokud tedy chcete zažít silvestr u moře v podobě opravdu nezapomenutelné párty stylu Pařby v Bangkoku, není proč váhat. Velkou výhodou je, že letenky do Thajska dnes seženete už za pár tisíc, a také že Thajsko je dobré pro začátečníky v cestování na delší trasy. Na turisty, včetně batůžkářů, tam jsou zvyklí a hlavně připravení.

Bangkok má svou párty čtvrť přímo v historické části města. Podobně na pražské Dlouhé tam bar střídá bar. Místo utopence tam však můžete povečeřet třeba štíra na špejli a večer v Bangkoku vás vyjde oproti českým městům asi na čtvrtinu ceny. Bangkok má i moderní mrakodrapovou část, kde se večírky a diskotéky pořádají často ve dvacátém a vyšším patře.

V Egyptě si můžete dopřát silvestrovskou párty na hotelu se super galavečeři…

Oblíbený Egypt, kde můžete být při letu z Prahy už za 4,5 hodiny, či luxusní Spojené arabské emiráty nabízejí teploty nezřídka sahající až k 30 °C. Pokud tedy máte pocit, že oslav na horách nebo u přátel na bytě bylo dost, oslovte vaše přátele či partnery s nápadem na oslavu nového roku v teplých krajinách! V Egyptě je nejlepší párty volbou hotel Meraki, který je pro takové akce přímo dělaný a nachází se jen 10 km od vždy pulzujícího srdce Hurghady! Jedná se o hotel, kde na vás bude zábava číhat doslova na každém kroku a nudit se tu rozhodně nebudete. Čeká vás zde celých 5 diskoték a 9 barů, a to jsou na jeden hotel už pořádná čísla, co říkáte? Zkrátka ideální místo pro vaši oslavu nezapomenutelného silvestrovského večera!

Bohaté animační programy a zábava při tematických večerech garantují spoustu skvělých zážitků. Pokud však hledáte komornější oslavu příchodu nového roku, Egypt nabízí I spoustu výrazně klidnějších hotelů. Každý hotel v Egyptě na tento den připravuje speciální akce, zvláštní programy a honosné galavečeře. Ať už se tedy vydáte do živější Hurghady nebo pohodové Marsa Alam, na tuto dovolenou budete vzpomínat určitě ještě mnoho let.

…a ve Spojených arabských emirátech zase show světového formátu!

Všichni jsme nejspíš už někdy viděli záběry z oslav nového roku ve Spojených arabských emirátech. Co takhle je letos zažít na vlastní kůži? Nelekejte se, zájezd do Emirátů už nemusí zruinovat vaše rodinné finance, jak tomu bylo kdysi. Můžete si však být jisti, že oslavy každého roku se snaží překonat rok předešlý, a silvestrovská show je tedy každým rokem působivější. Jinak tomu nebude ani letos!

Velkolepý ohňostroj s hudebním doprovodem v emirátu Ras Al Khaimah minulý rok získal hned dva zápisy do Guinessovy knihy rekordů. Jednalo se o dvanáctiminutovou podívanou, během které na obloze krom nádherných ohňostrojů, dominovaly hlavně drony, kterých bylo neuvěřitelných 671! Show se odehrávala na ploše 4,7 kilometru a dosahovala výšky 1 100 metrů. Nebude překvapením, když se tento rok pokusí rekord překonat, či si připraví představení, ze kterého vám zkrátka půjde hlava kolem. A že to umí! Nejlepší výhled na tohle spektakulární představení se vám dostane z ostrova Al Marjan Island, který je zde středobodem oslav příchodu nového roku. Zároveň je to zkrátka jedno z nejlepších míst, kde konec roku strávit. Najdete zde hned několik hotelů, kde si může člověk dopřát i nějaký ten relax. Hotely ve Spojených arabských emirátech již nyní postupně oznamují program na silvestrovský galavečer.

Například v hotelu Atlantis the Palm v Dubaji berou tento den opravdu vážně a nedávno bylo oznámeno, že zde bude poslední den v roce vystupovat světoznámý zpěvák Sting. No, nebyl by to neskutečný zážitek pro váš vztah? Za autorku textu mohu říct, že takový večer je snem snad každé holky. Dalším lákadlem mohou být různé hudební kluby v Dubaji, kde zejména mladí cestovatelé zažijí neskutečnou atmosféru, perfektní hudbu a skvělé drinky. Za zmínku určitě stojí klub SKY2.0!

Tak už máte vybráno, kde si užijete konec roku? Ještě ne? Tak si pospěšte, o novoroční termíny bývá velký zájem a nechat si letos silvestr u moře ujít? To by byla velká škoda!

Šnorchlování a potápění v Rudém moři

Šnorchlování a potápění v Rudém moři: Podvodní ráj plný barev a biodiverzity

Zažijte tureckou masáž v tradičních tureckých lázních hammam

Mohlo by vás zajímat

Rodinná dovolená v Tunisku

Rodinná dovolená na Djerbě: Nekonečná zábava pro celou rodinu!

Toužíte najít ideální místo, kam byste vyrazili se svou rodinou na dovolenou? Patří mezi vaše požadavky krátký let, písčité pláže, hotely s aquaparky, bohaté vyžití a All Inclusive za rozumnou cenu? Pak byste měli sbalit kufry, celou rodinu a sednout na první letadlo směr Djerba. Share Tweet Email

Číst více

řecká pláž Matala

Matala: Řecká pláž, kterou proslavili stoupenci hnutí hippies

Pláž Matala na jihu řeckého ostrova Kréta je unikátní díky velké pískovcové skále s četnými katakombami, ručně vytesanými již v neolitu a časem zdokonalenými Římany. Na přelomu 60. a 70. let minulého století v nich přebývali členové hnutí hippies, kteří oblast proslavili. V současnosti na populární pláž navazuje turistické letovisko, v němž lze prožít pohodovou […]

Číst více

Experti na cestách - 12. díl

Experti na cestách: 12. díl

Co vozit, a především nevozit z dovolené? To je otázka, kterou vám v tomto dílu zodpovíme spolu s mluvčí Celní správy České republiky a náš provozní ředitel Ondřej Rušikvas vám pak přiblíží nejčastější „prohřešky“ klientů cestovních kanceláří, které bohužel můžou končit i velice nepříjemným prodloužením dovolené v místním vězení. Share Tweet Email

Číst více