Bulharsko: Adrenalinové výlety do divoké přírody

DestinaceBulharsko

Bulharsko – zlatý poklad Černomoří láká každoročně řadu turistů kromě dlouhých pláží se zlatavým pískem také na jedinečnou balkánskou přírodu. Odvezte si ze své letní dovolené adrenalinový zážitek a vydejte se s CK Blue Style za dobrodružstvím. Vyberte si z naší pestré nabídky SAFARI výletů, na které můžete vyrazit téměř odkudkoliv.

Offroad na čtyřkolkách

Prohánějte se s větrem ve vlasem po horách v okolí Slunečného pobřeží na pořádně výkonném stroji. Čtyřhodinová terénní jízda na čtyřkolkách vás zaručeně bude bavit a napumpuje vám adrenalin do žil. Na čtyřkolkách najedete přibližně 40 kilometrů a zastavíte se cestou u několika vyhlídkových míst. Z výletu si v případě zájmu odvezete také parádní, profesionální fotky na památku.

Orientační cena: čtyřkolka pro jednoho 160 BGN, čtyřkolka pro dva 180 BGN

Rodinné SAFARI v trabantu

Zavzpomínejte na dětství, nebo si vyzkoušejte jízdu legendárním vozem značky Trabant vůbec poprvé a vydejte se do černomořské krajiny v jeho terénní verzi. Čeká vás celodenní výlet do lesů v okolí Slunečného pobřeží, během kterého uvidíte také malebnou původní vesničku. Součástí je i oběd v místní restauraci. 

Orientační cena: dospělá osoba 80 BGN

Zážitkové SAFARI v jeepech

Největší popularitě se u klientů těší zpravidla Different SAFARI. Objevte bulharskou faunu a floru při jízdě jeepem a buginou a navštivte romantický ranč. Pro zájemce je během pauzy na oběd připravena také možnost lukostřelby, jízdy na koni nebo střelby ze vzduchovky. 

Orientační cena: dospělá osoba 125 BGN

Strandža dobrodružství

Chystáte se strávit svou dovolenou v Pomorie, Sozopolu nebo v Primorsku? Pak vám doporučujeme všemi deseti SAFARI dobrodružství v přírodním parku Strandža. Projeďte se v jeepech největší chráněnou oblastí v Bulharsku, ve které uvidíte kromě jiného i jeskyni, dechberoucí vodopád a bulharskou vesnici s domky ze 17.-19. století. 

Orientační cena: dospělá osoba 145 BGN

Zábavné SAFARI v retro busu

Nasajte atmosféru hippies období a nechte se vyvézt speciálně upraveným retro busem k levandulovému poli, památnému stromu a horskému ranči. Společně s celou posádkou nahlédnete do prostorů a tajemství výroby tradiční rakije, kterou budete moct společně s lahodnými bulharskými víny také ochutnat. Na ranči uprostřed lesa si pak upečete vlastní chleba, zahrajete týmové hry, vyzkoušíte aquazorbing, jízdu na koni, lukostřelbu a budete si moct pohladit i mazlivého oslíka.

Orientační cena: dospělá osoba 90 BGN

Pokud Vás Bulharsko zaujalo, více si o něm můžete přečíst ZDE.

Bulharské léto plné festivalů

Bulharské léto plné festivalů. Na který vyrazíte?

Marsa Matrouh: Objevte krásu i tajemství oázy Síwa

Marsa Matrouh

Mohlo by vás zajímat

Sharjah

Sharjah: Arabský emirát, jehož symbolem je otevřený Korán

Kdykoliv během roku můžete prožít dovolenou ve Spojených arabských emirátech, a to nejen v Dubaji. Kromě ní se nabízí dalších šest emirátů – Ras Al Khaimah, Fujairah, Abu Dhabi, Umm Al Quwain, Ajman a Sharjah. Proč se vydat právě do posledně jmenovaného? Emirát Sharjah (česky Šardžá) vyhledávají turisté toužící zejména po odpočinku. Na své si […]

Číst více

ostrov Evia

Evia: Řecký ostrov, který láká na chrám bohyně Artemis

Artemis patřila k nejoblíbenějším starořeckým postavám. Mohla sice na kohokoli seslat smrt nebo nemoc, ovšem stejně tak uměla uzdravovat. Byla i neobyčejně krásná, přesto si sama a dobrovolně vybrala věčné panenství. Bavil ji totiž lov, stala se jeho bohyní (a ještě Měsíce). Šípy z jejího luku nikdy neminuly cíl, proslula i jako ochránkyně lesů. Share […]

Číst více

Letovisko Bafra je ideální pro rodinnou dovolenou, tvrdí Lenka Pátek

Letovisko Bafra je ideální pro rodinnou dovolenou, tvrdí Lenka Pátek

Nedávno jsem po delší době potkala svoji známou. Popovídaly jsme si a pak se mě zeptala: „Chci v létě vyrazit s rodinou k moři, ale nikam moc daleko. Jde mi hlavně o větší hotel s pěknými pokoji, aquaparkem a dobrým zázemím pro děti, aby se nenudily. Musí tam být písčitá pláž a čisté moře, ideálně […]

Číst více