Bulharsko: Adrenalinové výlety do divoké přírody

DestinaceBulharsko

Bulharsko – zlatý poklad Černomoří láká každoročně řadu turistů kromě dlouhých pláží se zlatavým pískem také na jedinečnou balkánskou přírodu. Odvezte si ze své letní dovolené adrenalinový zážitek a vydejte se s CK Blue Style za dobrodružstvím. Vyberte si z naší pestré nabídky SAFARI výletů, na které můžete vyrazit téměř odkudkoliv.

Offroad na čtyřkolkách

Prohánějte se s větrem ve vlasem po horách v okolí Slunečného pobřeží na pořádně výkonném stroji. Čtyřhodinová terénní jízda na čtyřkolkách vás zaručeně bude bavit a napumpuje vám adrenalin do žil. Na čtyřkolkách najedete přibližně 40 kilometrů a zastavíte se cestou u několika vyhlídkových míst. Z výletu si v případě zájmu odvezete také parádní, profesionální fotky na památku.

Orientační cena: čtyřkolka pro jednoho 160 BGN, čtyřkolka pro dva 180 BGN

Rodinné SAFARI v trabantu

Zavzpomínejte na dětství, nebo si vyzkoušejte jízdu legendárním vozem značky Trabant vůbec poprvé a vydejte se do černomořské krajiny v jeho terénní verzi. Čeká vás celodenní výlet do lesů v okolí Slunečného pobřeží, během kterého uvidíte také malebnou původní vesničku. Součástí je i oběd v místní restauraci. 

Orientační cena: dospělá osoba 80 BGN

Zážitkové SAFARI v jeepech

Největší popularitě se u klientů těší zpravidla Different SAFARI. Objevte bulharskou faunu a floru při jízdě jeepem a buginou a navštivte romantický ranč. Pro zájemce je během pauzy na oběd připravena také možnost lukostřelby, jízdy na koni nebo střelby ze vzduchovky. 

Orientační cena: dospělá osoba 125 BGN

Strandža dobrodružství

Chystáte se strávit svou dovolenou v Pomorie, Sozopolu nebo v Primorsku? Pak vám doporučujeme všemi deseti SAFARI dobrodružství v přírodním parku Strandža. Projeďte se v jeepech největší chráněnou oblastí v Bulharsku, ve které uvidíte kromě jiného i jeskyni, dechberoucí vodopád a bulharskou vesnici s domky ze 17.-19. století. 

Orientační cena: dospělá osoba 145 BGN

Zábavné SAFARI v retro busu

Nasajte atmosféru hippies období a nechte se vyvézt speciálně upraveným retro busem k levandulovému poli, památnému stromu a horskému ranči. Společně s celou posádkou nahlédnete do prostorů a tajemství výroby tradiční rakije, kterou budete moct společně s lahodnými bulharskými víny také ochutnat. Na ranči uprostřed lesa si pak upečete vlastní chleba, zahrajete týmové hry, vyzkoušíte aquazorbing, jízdu na koni, lukostřelbu a budete si moct pohladit i mazlivého oslíka.

Orientační cena: dospělá osoba 90 BGN

Pokud Vás Bulharsko zaujalo, více si o něm můžete přečíst ZDE.

Bulharské léto plné festivalů

Bulharské léto plné festivalů. Na který vyrazíte?

Marsa Matrouh: Objevte krásu i tajemství oázy Síwa

Marsa Matrouh

Mohlo by vás zajímat

Experti na cestách: 61. díl

Experti na cestách: 61. díl

Ve speciálu Blue Style Expertů na cestách navštívila moderátorka Alice Procházková okázalou metropoli Dubaj. Podívala se do jednoho z nejluxusnějších hotelů světa Burdž al-Arab, kde v pokoji za přibližně 600 tisíc korun strávily noc celebrity jako Selena Gomez nebo Justin Bieber. Zúčastnila se také setkání s tučňáky ve speciální chlazené hale nebo nakoupila v největším […]

Číst více

K Valentýnu věnujte prodloužený víkend u moře, radí Lenka Pátek

K Valentýnu věnujte prodloužený víkend u moře, radí Lenka Pátek

Valentýn, svátek všech zamilovaných, může být ideální příležitostí, jak obdarovat svoji partnerku nebo partnera. Letošní 14. únor se kvapem blíží, a tak už nezbývá moc času na rozhodování. Jsem přesvědčená o tom, že cestovatelským dárkem nic nezkazíte. Nemusí se přitom nutně jednat o luxusní dovolenou na týden až deset dní. Optimálním řešením je prodloužený víkend […]

Číst více

Experti na cestách

Experti na cestách: 36. díl

Experti na cestách vám v tomto díle poradí, jak na dovolené zbytečně neplatit za atrakce, podle čeho si vybírat a jak nenaletět při placení za služby, které si na místě sjednáváte sami. O své cestovatelské sny se pak podělí herečky Sára Korbelová a Leona Skleničková. A k tomu vám ještě obchodní ředitelka CK Blue Style, […]

Číst více