Dovolená v Marsa Alam – zažijte pouštní dobrodružství!

DestinaceMarsa AlamEgypt

Lákají vás krásy mořského života i fascinující poušť? V egyptském letovisku Marsa Alam najdete obojí!

Marsa Alam je jednou ze čtyř destinací v Egyptě, kam se lze vypravit na překrásnou dovolenou s cestovní kanceláří Blue Style. Tato lokalita je vhodná zejména pro cestovatele, kteří si chtějí užít svůj zasloužený klid, ale také zažít nějaké to dobrodružství. 

Najdete zde luxusní hotelové paláce, ve kterých si budete připadat jako v bavlnce, bohatý život blankytně modrého Rudého moře, úžasné pláže, romantické zátoky a zákoutí i mnoho dalšího. Jednoduše tu na vás čeká pohádková dovolená!

Pokud se destinaci Marsa Alam rozhodnete navštívit, určitě byste neměli vynechat půldenní safari výlet, pořádaný cestovní kanceláří Blue Style. Proč? Zkrátka to stojí za to! Zažijete během něj totiž mnoho zábavy a zajímavých okamžiků. Navíc vás celý den bude provázet průvodce, na kterého se můžete v případě potřeby obracet.

Na výpravu vyrazíte džípem. Po cestě nebude chybět zastávka s občerstvením a budete mít i možnost ochutnat vodní dýmku. V průběhu výletu vyzkoušíte jízdu nejen na velbloudech, ale také na čtyřkolkách! O vaši bezpečnost se samozřejmě postaráme a zapůjčíme vám helmu. 

Dále navštívíte beduínskou vesnici, kde se setkáte s místními zvyky a nahlédnete do života zdejších obyvatel. Věřte, že pro mnohé cestovatele se jedná o skutečně zajímavý zážitek. Po západu slunce vás pak bude čekat barbecue večeře a orientální show plná tance. 

Až se úplně setmí, budete mít možnost dalekohledem pozorovat hvězdy. Doporučujeme si tuto kouzelnou a romantickou chvilku opravdu vychutnat, obloha v poušti je zkrátka jedinečná. Nakonec se přesunete opět do hotelu, kde vás bude čekat měkká postel a snad i noc plná pěkných snů po příjemně prožitém dni. 

S CK Blue Style se samozřejmě můžete vydat i na další výlety, stačí si jen vybrat, co všechno chcete vidět a zažít. Tak pojeďte na dovolenou do Marsa Alam a prožijte chvíle klidu i dny plné dobrodružství a zábavy!

Slide
Experti na cestách

Experti na cestách: 38. díl

Experti na cestách: 39. díl

Experti na cestách

Mohlo by vás zajímat

Cameo: Ostrůvek u Zakynthosu patří k největším místním atrakcím

Řecký ostrov Zakynthos je věhlasný díky skvostné pláži Navagio s vrakem pašerácké lodi. Jedná se o nejfotografovanější lokalitu na celém ostrově. Na druhém místě figuruje ostrůvek Cameo, ležící v zátoce Laganas, přibližně 200 metrů od přístavu Port Sostis na jihovýchodě Zakynthosu. Share Tweet Email

Číst více

Filmová místa

Tunisko, Maroko, Řecko… Kde se natáčely slavné filmy a seriály?

Patříte mezi filmové a seriálové nadšence, kteří rádi navštěvují místa z oblíbených snímků? Tak je tenhle článek přesně pro vás! Vydejte se s námi do míst, kde se natáčely slavné filmy a seriály! Share Tweet Email

Číst více

Michelangelův David

Michelangelův David je už navždy obestřen tajemstvím

Asi nejslavnější lidskou sochou světa je David od Michelangela Buonarrotiho, který byl díky svému výjimečnému talentu nazýván Il Divino – božský. Share Tweet Email

Číst více