First Minute dovolená: Široká nabídka, výhody a slevy

Rady na cestu

Jaké jsou výhody koupě zájezdu u cestovní kanceláře? Proč si pořídit dovolenou s dostatečným předstihem? V čem se First Minute dovolená liší od Last Minute? To všechno vám prozradíme v tomto článku!

Každý si ideální dovolenou představuje jinak – někdo se těší až se natáhne na vyhřátém lehátku a nachytá dokonalý bronz, jiného lákají zajímavé výlety za poznáním a další už se nemůže dočkat, až ochutná všechny gastronomické speciality dané destinace. Jedno však mají naše představy společné. Chceme si odpočinout a bavit se po svém!

Cestovní kancelář Blue Style se specializuje na všechna přání svých klientů, a proto v její nabídce nechybí ani First Minute zájezdy pro cestovatele, pro něž je nejdůležitější nízká cena, ale zároveň vysoký komfort a splnění všech představ i požadavků. A jaké výhody tento typ dovolené tedy přináší?

Nejprve výhody cestování s CK

V první řadě si pojďme říct, jaké výhody má vlastně zájezd s cestovní kanceláří. Rozhodně se jedná o pohodlnou a snadnou variantu. Zařízení dovolené vás nestojí mnoho práce, stačí si jen vybrat z nabídky destinací a hotelů a pomocí pár kliknutí máte vše vyřízeno – letenky, ubytování, stravování, transfer z letiště a zpět, případně i možný program. Tomu říkáme kompletní servis!

Cestovní kancelář vyřídí vše za vás, postará se o vás před cestou i během ní. Vyřešení formalit je rychlé a jednoduché, čímž ušetříte svůj drahocenný čas a nemusíte se stresovat s plánováním a zařizováním. Navíc si vybíráte z hotelů, které jsou prověřené po stránce kvality služeb.

Jak se liší průběh First Minute a klasické dovolené?

V podstatě nijak. Rozhodně nemusíte mít obavy z toho, že byste byli nějak znevýhodněni, co se týká například služeb a podobně. Tyto zájezdy fungují stejně jako standardní dovolená a platí pro ně stejná pravidla – máte právo na všechny informace, smlouvu a během pobytu by k vám rozhodně nemělo být přistupováno jinak než k ostatním turistům. 

Zaplaťte méně a získejte i další výhody!

Jak už bylo řečeno v úvodu, jednou z hlavní výhod First Minute dovolené je často nižší cena. Obecně platí pravidlo, že čím dříve zájezd objednáte, tím můžete dostat větší slevu. Řada cestovních kanceláří navíc svým zákazníkům nabízí i další výhody a bonusy, jako je nízká záloha, super slevy pro dospělé, děti zdarma, parkování přímo u letiště, slevy pro skupiny nebo dokonce změna zájezdu zdarma.

Striktní termín dovolené, početná skupina či potřeba jistoty? Řešením je First Minute!

Tento typ dovolené je určitě vhodný pro všechny cestovatele, kteří chtějí ušetřit a zároveň mít jistotu, že najdou dovolenou přesně odpovídající všem jejich představám. V rámci First Minute máte totiž pestrou možnost volby – můžete si vybrat z kompletní široké nabídky destinací i hotelů a nemusíte nijak slevovat ze svých nároků.  

Nejvíce atraktivní zájezdy bývají totiž docela často poměrně rychle vyprodané. Pokud byste tedy čekali až do poslední chvíle, může se vám stát, že bude vaše vysněná destinace v daném termínu již vyprodaná, v hotelu nebude dostatek míst a podobně. 

Při vybírání First Minute dovolené máte navíc dostatek času na to, abyste si v klidu prošli nabídku i její podrobnosti, porovnali ji s jinými, přečetli si recenze ostatních cestovatelů a srovnali ceny. Stejně tak máte prostor i po rezervaci vybraného zájezdu a můžete se v klidu připravit a doplánovat detaily například zda máte platný pas, co všechno chcete v destinaci vidět a zažít, nebo kam zajdete na romantickou večeři se svojí drahou polovičkou. Vyhnete se tak stresu se zařizováním všech věcí narychlo.

Abychom to shrnuli, First Minute dovolená je tedy vhodná pro všechny, kteří chtějí ušetřit, nechtějí slevovat ze svých nároků či mají více specifické požadavky, přejí si mít dost času na plánování a přípravy, mají v práci striktně stanovenou dovolenou nebo cestují ve větších skupinách a chtějí zajistit místo všem. Je to přesně váš případ? Tak už na nic nečekejte a vyberte si svůj dokonalý zájezd s dostatečným předstihem. S námi se máte na co těšit!

BAKŠIŠ

Bakšiš: Jak na tento fenomén nejen arabského světa?

Last Minute dovolená: Cestujte za těch nejlepších podmínek!

Cestujte s námi: Výhody Last Minute dovolené

Mohlo by vás zajímat

fugu

Fugu: Pokrmy z jedovaté ryby jsou v Japonsku hitem

Ryba fugu (Takifugu rubripes) patří do řádu čtverzubců. Není velká, ale zato velmi jedovatá. A přestože její konzumace každoročně připraví několik odvážlivců o život, poptávka roste. Přitom to rozhodně není levný špás, v některých restauracích stojí pokrmy z této „krasavice“ až 1000 dolarů! Share Tweet Email

Číst více

Tsabou Beach

Tsabou Beach: Malebná oblázková pláž na řeckém ostrově Samos

Čeká vás dovolená na řeckém ostrově Samos? Pokud chcete poznat i jiná místa než jen okolí vašeho hotelu, máme pro vás zajímavý tip. Na severním pobřeží, pouhých 5 km od oblíbeného letoviska Kokkari, se rozprostírá přibližně 200 metrů dlouhá pláž – Tsabou Beach. Je malebná, poměrně klidná, pokrytá oblázky. Nechybí bar ani dostatek lehátek a […]

Číst více

Ajman Museum

Ajman Museum zachycuje tradiční životní styl v nejmenším emirátu

Dovolená ve Spojených arabských emirátech nemusí být pouze o luxusních hotelech, nádherných plážích, jedinečných nákupech a výletech do hor či pouště. Lze obdivovat moderní světové unikáty postavené v posledních letech, nebo naopak historické památky pocházející z dob dávno minulých. Jedna z nejnavštěvovanějších pamětihodností se nalézá v nejmenším emirátu Ajman. Řeč je o pevnosti z 18. […]

Číst více