Romana Habartová: Rozhovor s prodejkyní zájezdů CK Blue Style

Zajímavosti

Naši prodejci na pobočkách denně obslouží desítky nových i stávajících klientů CK Blue Style. Přestože se většina prodejů zájezdů odehrává online, mnoho lidí dává stále přednost osobnímu kontaktu v kamenných pobočkách. A to zejména kvůli zkušenostem našich prodejců. Destinace navštívili osobně, tudíž mohou klientům doporučit zájezd ušitý přímo na míru jejich požadavkům. A nejinak tomu je i v případě Romany Habartové, prodejkyně z pobočky CK Blue Style v Českých Budějovicích.

Jak dlouho už pracuješ jako prodejce zájezdů u CK Blue Style?

V týmu CK Blue Style jsem přes tři a půl roku. Nastoupila jsem v srpnu 2020, ještě během pandemie nemoci Covid-19. Mé začátky zde tedy byly velmi zajímavé.

Co tě na tvé práci nejvíce baví?

V první řadě mě baví různorodost každodenní práce, poznávání nových klientů a plnění jejich přání, aby si svou dovolenou užili podle svých představ. Samozřejmě velkým bonusem práce v CK Blue Style je také skvělý tým a možnost cestovat do různých zemí v rámci služebních infocest.

V pořadu Blue Style Experti na cestách jsme nedávno probírali již právě zmiňované infocesty a jejich náplň. Kdy a kde naposledy jsi na takové infocestě byla? A pomohla ti tato služební cesta v tvé práci?

V červnu minulého roku jsem měla šanci zavítat na řecký ostrov Kos. Jelikož jsme velkou firmou, fungují infocesty i jako skvělý teambuilding, kdy máme šanci poznat ostatní kolegy a kolegyně z různých poboček i pražské centrály. Z každé infocesty si vždy přivážím nové poznatky ohledně hotelů, stovky fotek, ale také nová přátelství. A právě osobní zkušenosti z destinací jsou tím, co nám nejvíce pomáhá při přímém prodeji, jelikož klienty více zaujmou naše vlastní příběhy než jen strohé popisky u hotelů. V tom vidím i hlavní důvod, proč stále mnoho lidí využívá služeb nás, pobočkových prodejců, místo toho, aby si vše naklikali sami online.

Jaká je tvá nejoblíbenější destinace?

Je těžké zvolit jen jednu. V rámci infocesty jsem si zamilovala Spojené arabské emiráty, ráda se však ale podívám také do Egypta, Turecka nebo třeba do Itálie.

Jaký hotel v Egyptě nebo Tunisku bys například doporučila?

V Egyptě bych ráda vyzdvihla hotely řetězce Sunrise. Zmínit mohu třeba Hotel Sunrise Royal Makadi Resort, který je ideálním místem pro krásnou rodinnou dovolenou, nebo Hotel Sunrise Tucana Resort, kam rádi cestují ti nejnáročnější klienti. Pokud jde o Tunisko, zde bych určitě doporučila navštívit náš klubový Hotel Monarque Club Rivage Monastir.

Jaký typ klientů za tebou nejčastěji chodí? Jsou to spíše starší lidé, rodiny s dětmi, nebo naopak mladší?

Asi převažují rodiny s dětmi, a to především v období prázdnin. Není však výjimkou, že k nám zavítají i sólo cestovatelé, nebo naopak novomanželé těšící se na svatební cestu.

Na co se tě nejčastěji klienti ptají při výběru/koupi zájezdu?

Často se zajímají o možnosti výletů s našimi delegáty nebo o to, zda jsou v destinaci vhodné podmínky pro šnorchlování či potápění. A klienti, které například čeká jejich první letecká dovolená, oceňují také obecné informace o tom, jak se třeba dostat přes odbavení až k letadlu.

Vrací se k tobě klienti?

Ano, mám mnoho svých stálých klientů, kteří se na mě obrací jednou, dvakrát i třikrát do roka, abych jim pomohla s výběrem nové destinace nebo abych jim našla co nejvýhodnější termín v jejich oblíbeném hotelu. Právě oni jsou jedním z důvodů, proč mě tato práce neustále baví a naplňuje.

Chcete se i vy přidat do našeho prodejního týmu a získat tak zajímavou práci, při které se nebudete ani vteřinu nudit?

Pošlete své CV na pobočky@blue-style.cz.

Těšíme se na vás!

Čínský horoskop na rok 2024 aneb Rok dřevěného Draka

Čínský horoskop na rok 2024 aneb Rok dřevěného Draka

Mohlo by vás zajímat

Káva napříč kulturami

Káva v zahraničí: Zachutná vám Itálie, Řecko, Turecko nebo Arábie?

Káva rozhodně patří mezi nejoblíbenější nápoje na světě, její konzumace má dlouhou historii a příprava této lahodné pochutiny se v průběhu let vyvíjela a měnila. Dá se udělat na mnoho způsobů a různé kultury ji připravují rozdílně. Pojďte se s námi podívat, na jakou kávu se můžete těšit na své dovolené v zahraničí. Share Tweet […]

Číst více

Ománská Salalah

Ománská Salalah: 7 tipů na výlety, které si nesmíte nechat ujít

Když se řekne Blízký východ, pravděpodobně si leckdo z vás představí pouštní krajinu, velbloudí karavany a rozpálená skaliska lemující obzor. Ti, kteří jsou s tímto fascinujícím regionem seznámeni trochu blíže však určitě namítnou, že je toho zde k vidění mnohem více. A pro ománské město a region Salalah (česky Salála) to platí minimálně dvojnásob. Share […]

Číst více

Cabo de Gata

Cabo de Gata: Přírodní park v Andalusii okouzlí prázdnými plážemi

Španělsko je jednou z nejnavštěvovanějších zemí, nicméně ve známých letoviscích jako Costa Brava a Costa Blanca je v sezóně hlava na hlavě. Existují však opuštěná místa, kde lze mít pláž pomalu jen pro sebe. Třeba v přírodním parku Cabo de Gata (Cabo de Gata-Níjar Natural Park). Share Tweet Email

Číst více