Dovolená s přáteli, partnerkou či partnerem? Vyzkoušejte hotely pouze pro dospělé!

Rady na cestu

Co jsou „hotely pouze pro dospělé“ a kde je najdete? Jaké výhody má dovolená v takovém typu hotelu? To vše vám prozradíme v tomto článku!

V nabídce cestovní kanceláře Blue Style si vybere skutečně každý. Kromě zábavných resortů se spoustou tobogánů a atrakcí pro děti, malých apartmánů pro batůžkáře nebo třeba soukromých vilek, u nás naleznete také samostatnou kategorii s hotely pouze pro dospělé.

Tento typ ubytování je určen hostům od určité věkové hranice –⁠ většinou od 16 nebo 18 let výše. Pokud tedy toužíte po nerušeném odpočinku, ať už s vaší drahou polovičkou nebo s partou přátel, jsou hotely pro dospělé tou správnou volbou! Těšit se samozřejmě můžete i na skvělé služby, zábavný program a dobrodružné výlety. Prožijte dovolenou přesně podle svých představ!

Egypt

Egypt je destinace naprosto pro všechny, proto není divu, že i v kategorii „pouze pro dospělé“ bude z čeho vybírat. Ať už se chcete nechat zahrnout dávkou komfortu v nově vybudovaných wellness centrech, srkat skvělé drinky přímo v bazénu nebo se třeba ubytovat ve stylu doby kamenné, není to žádný problém! V nabídce jsou rovněž exkluzivní party hotely, kde se rozhodně nudit nebudete.

Řecko

I v Řecku si můžete užít dovolenou bez dětí. Mnoho hotelů pro dospělé se nachází na největším řeckém ostrově Kréta, kde můžete poznávat krásy destinace a zároveň nerušeně relaxovat. Santorini zase nabízí nezaměnitelnou romantickou atmosféru, což ostatně potvrzuje i to, že si přímo zde mnoho párů řekne své ano! Velmi luxusní hotely z této kategorie na vás čekají rovněž na Rhodosu a nezahálí ani ostrov Korfu.

Turecko

V Turecku na vás čekají luxusní 5* resorty se spoustou jídla a zábavy. Samozřejmostí jsou také nádherné pláže s jemným pískem. A to je nakonec na dovolené to nejdůležitější. Jako bonus se můžete ubytovat v romanticky laděných pokojích nebo v pokojích s přímým vstupem do bazénu. V Turecku si to jednoduše užijete!

Mauricius

Pokud se chcete podívat dál za exotikou, můžete si v naší nabídce vybrat například Mauricius. Není divu, že zrovna zde, ve vyhlášené líbánkové destinaci, naleznete hotely pouze pro dospělé. Věřte nám, budou se zde o vás starat jako v pohádce a ostrov se tak pro vás stane učiněným rájem a balzámem pro duši.

Ideální destinace pro rodinnou dovolenou

Rodinná dovolená: Ideální destinace, kde si užijí mladí i staří

Dovolená u moře v roce 2024: Kam se vypravíte vy?

Kam na dovolenou v roce 2024?

Mohlo by vás zajímat

Tarator

Tarator: Osvěžující polévka, na které si pochutnáte v Bulharsku

Sportovci a všichni ti, co si hlídáte kila, zpozorněte! Pokud se chystáte na dovolenou do Bulharska a budete se chtít – v parném létě – osvěžit něčím, co vás lehce zasytí a po čem rozhodně nepřiberete, objednejte si tarator. Jedná se o hodně zvláštní polévku, která je součástí menu téměř každé restaurace. Poznáte ji podle […]

Číst více

Dovolená v Řecku

Dovolená v Řecku: 5 „nej“, které musíte vidět na Kefalonii

Ač je Kefalonie hned šestým největším řeckým ostrovem, není turisty ani zdaleka tak navštěvovaná jako známější Kréta nebo Kos. Využijte této její přednosti a objevte nejkrásnější místa Kefalonie dříve, než je zaplaví davy turistů. Share Tweet Email

Číst více

La Spezia

La Spezia: Nevšední tip na poetickou dovolenou v Itálii

Itálie je země zasvěcená turismu, najdeme zde moře, hory, památky, výtečné jídlo i víno. A protože je zároveň dost veliká, dají se stále poznávat nová a pro nás neznámá místa. Jedním z nich je i provincie La Spezia. Share Tweet Email

Číst více