Dovolená s přáteli, partnerkou či partnerem? Vyzkoušejte hotely pouze pro dospělé!

Rady na cestu

Co jsou „hotely pouze pro dospělé“ a kde je najdete? Jaké výhody má dovolená v takovém typu hotelu? To vše vám prozradíme v tomto článku!

V nabídce cestovní kanceláře Blue Style si vybere skutečně každý. Kromě zábavných resortů se spoustou tobogánů a atrakcí pro děti, malých apartmánů pro batůžkáře nebo třeba soukromých vilek, u nás naleznete také samostatnou kategorii s hotely pouze pro dospělé.

Tento typ ubytování je určen hostům od určité věkové hranice –⁠ většinou od 16 nebo 18 let výše. Pokud tedy toužíte po nerušeném odpočinku, ať už s vaší drahou polovičkou nebo s partou přátel, jsou hotely pro dospělé tou správnou volbou! Těšit se samozřejmě můžete i na skvělé služby, zábavný program a dobrodružné výlety. Prožijte dovolenou přesně podle svých představ!

Egypt

Egypt je destinace naprosto pro všechny, proto není divu, že i v kategorii „pouze pro dospělé“ bude z čeho vybírat. Ať už se chcete nechat zahrnout dávkou komfortu v nově vybudovaných wellness centrech, srkat skvělé drinky přímo v bazénu nebo se třeba ubytovat ve stylu doby kamenné, není to žádný problém! V nabídce jsou rovněž exkluzivní party hotely, kde se rozhodně nudit nebudete.

Řecko

I v Řecku si můžete užít dovolenou bez dětí. Mnoho hotelů pro dospělé se nachází na největším řeckém ostrově Kréta, kde můžete poznávat krásy destinace a zároveň nerušeně relaxovat. Santorini zase nabízí nezaměnitelnou romantickou atmosféru, což ostatně potvrzuje i to, že si přímo zde mnoho párů řekne své ano! Velmi luxusní hotely z této kategorie na vás čekají rovněž na Rhodosu a nezahálí ani ostrov Korfu.

Turecko

V Turecku na vás čekají luxusní 5* resorty se spoustou jídla a zábavy. Samozřejmostí jsou také nádherné pláže s jemným pískem. A to je nakonec na dovolené to nejdůležitější. Jako bonus se můžete ubytovat v romanticky laděných pokojích nebo v pokojích s přímým vstupem do bazénu. V Turecku si to jednoduše užijete!

Mauricius

Pokud se chcete podívat dál za exotikou, můžete si v naší nabídce vybrat například Mauricius. Není divu, že zrovna zde, ve vyhlášené líbánkové destinaci, naleznete hotely pouze pro dospělé. Věřte nám, budou se zde o vás starat jako v pohádce a ostrov se tak pro vás stane učiněným rájem a balzámem pro duši.

Ideální destinace pro rodinnou dovolenou

Rodinná dovolená: Ideální destinace, kde si užijí mladí i staří

Dovolená u moře v roce 2024: Kam se vypravíte vy?

Kam na dovolenou v roce 2024?

Mohlo by vás zajímat

Cabo de Gata

Cabo de Gata: Přírodní park v Andalusii okouzlí prázdnými plážemi

Španělsko je jednou z nejnavštěvovanějších zemí, nicméně ve známých letoviscích jako Costa Brava a Costa Blanca je v sezóně hlava na hlavě. Existují však opuštěná místa, kde lze mít pláž pomalu jen pro sebe. Třeba v přírodním parku Cabo de Gata (Cabo de Gata-Níjar Natural Park). Share Tweet Email

Číst více

Viadukt Millau

Viadukt Millau: Nejvyšší most Evropy stojí na jihu Francie

Technicky zaměřené jedince moc neláká romantika na pláži a místo ní se na cestách vydají obdivovat nějakou výjimečnou stavbu a třeba i hledat inspiraci. Někteří zavítají ke starým záhadným objektům, jako je Stonehenge a další. Tam se snaží přijít na kloub tomu, jak je naši předkové dokázali postavit pomocí primitivních nástrojů. Jiné naopak mnohem víc […]

Číst více

Plavba po Nilu

Egypt je rájem pro každého, kdo si chce užít rozmanitou dovolenou se vším všudy a v případě tohoto poznávacího zájezdu to platí dvojnásobně. Skoro se nechce věřit, že během jednoho týdne můžete zažít tolik nádherných okamžiků, spatřit tolik zajímavých míst a mezitím si dopřát i čas pro dokonalý odpočinek. V tomto článku pro vás máme […]

Číst více